e
Banner

Etiketler: ares logistics



Demiryoluyla ihracat %33 arttı


Yayın: 01-02-2021
Kategori: Demiryolu

Ares Logistics CEO’su Engin Kırcı, pandemi dönemde demir yolu ile ihracatın yüzde 33 artarak rekor seviyeye yükseldiğini belirtti. Karantina önlemlerinin yoğunlaştığı mart ve nisan aylarında bu artışın yüzde 43’e ulaştığını söyleyen Kırcı, “Kara yolları ve sınır kapılarındaki sıkı denetimler ve diğer tedbirler nedeniyle demir yolu ve Ro-Ro ile intermodal taşımalar öne çıktı.” dedi.




Ares Logistics Avrupa'yı Azerbaycan ve Gürcistan'a taşıyacak


Yayın: 16-04-2021
Kategori: Lojistik

Ares Logistics Kurucu Ortağı Engin Kırcı, bu yıl Avrupa’daki şirketlerinin gücünden faydalanarak, Avrupa ülkeleri ile Azerbaycan ve Gürcistan arasındaki taşımalara ağırlık vereceklerini açıkladı. 




Ares Logistics Azerbaycan ve Gürcistan taşımalarını artırıyor



Ares Logistics, Türkiye ve Avrupa ülkelerinden Azerbaycan ve Gürcistan’a yaptığı taşımaları artırıyor. Ares Logistics Strateji ve İş Geliştirme Direktörü Yiğit Şenbağ, “Türkiye’nin Azerbaycan ve Gürcistan’a ihracatının rekor kırması, taşımacılık taleplerine de yansıdı. Avrupa’dan bu ülkelere yapılan taşımalar da artış gösteriyor. Biz de bu ülkelere taşımalarımızı yeni araç-ekipman yatırımlarımızla artırıyoruz. Özellikle İspanya, Portekiz, Fransa ve Romanya’dan bu ülkelere yapılan taşımalarda önemli bir pay sahibiyiz.” dedi.




Ares Logistics Fas taşımalarında yüzde 35 büyüme hedefliyor


Yayın: 29-03-2024
Kategori: Lojistik

Ares Logistics, Avrupa pazarındaki başarısının ardından diğer pazarlarda da büyümeye yoğunlaştı. Şirketin Kara Yolu Direktörü Berkay Boz, “Geçen yıl yüzde 25 büyüdüğümüz Fas taşımalarımızda 2024 yılında da yüzde 35 artış hedefliyoruz.”  dedi.